torstai 14. marraskuuta 2013

"En mä voi nukkua iskän peitolla ja tyynyllä! Ne haisee ihan hikiselle!" Eli yökyläilyjä ja extemporeyrityksiä


Viikko on taas vierähtänyt! Eilen kävimme ystävälläni leikkimässä heidän pienten poikien kanssa. Molemmille S:lle löytyi siis oman ikäinen leikkikaveri! :) Kivaa! Illalla kävimme vielä jumppailemassa. Tällä kertaa tuntui, että takapuoleni olisi ollut liimalla kiinni sohvassa, en olisi millään jaksanut lähteä. Mutta niin vaan lähdin ja niin se oli, että jo jumppaan mennessä oli hyvä fiilis. Jumpan jälkeisistä fiiliksistä puhumattakaan! Ja kun ne tytötkin tykkäävät niin kovin käydä lapsiparkissa leikkimässä.


Tänään onkin sitten pitänyt haipakkaa. Aamulla vietiin IsoS kerhoilemaan ja huristettiin ystävälleni M:lle, joka oli ommellut minulle iiiiiihanan hupparin! 



Hupparista tuli just täydellinen! Familymanin mielestä se on säkin näköinen, mutta musta se on hieno. Lisää M:n luomuksia pääset ihastelemaan täältä. Tilauksessa on myös toinen paita, jota pääset kurkistamaan tästä. Tosin mulle "kengurupussimekko" tulee mustana.

Uuden hupparini kanssa ajoimme sitten pikkuSn kanssa moikkaamaan kummipoikaani Oota. O on niin ihana hymypoika!

Tänään Familyman jäi kotiin, eikä mennytkään kouluun. Luksusta!!! Siitä sainkin ajatuksen, että tänään voisi tehdä jotain repäsevää. Melkein heti huomasinkin, että Anna Puu esiintyisi Järvenpäässä tänään. No ihan intona yritin hankkia minulle ja ystävälleni yllätykseksi sinne liput, mutta niitä ei enää saanut mistään. Toisaalta, eihän se ystävänikään tiennyt mitään asiasta. Mutta silti harmitti! Lopulta sitten olisimme saaneet liput, mutta tämä tieto tuli vähän liian myöhään ja kaikki olisi mennyt vähän hankalaksi. En ole mikään Anna Puu fani, mutta tykkään kuunnella sitä, varsinkin ekaa levyä kuuntelin jopa aika paljon. Meidän piti mennä tyttöporukalla Annan keikalle, mutta peruimme sen, koska kaikilla oli loppuvuosi enemmän ja vähemmän täynnä pippaloita. Niimpä tälläinen extempore keikalle lähtö olisi käynyt minulle oikein hyvin. No joku toinen kerta sitten! :)

Anna Puun keikan sijaan meidän perhe päättikin suunnata Prismaan! Hahahaa! :) Siellä Familyman, joka ilmoitti olevansa meidän perheen vessa-ja talouspaperivastaava valkkaili niitä papereita vähintään kymmenen minuutin ajan... Miehet! ;)


Familyman lupasi jo eilen isoSlle, torstaiksi majan ja iskän yökylään. Niimpä ilta menikin majaa rakentaessa. :) Vähän kun PikkuS tuosta vielä kasvaa, niin sekin pääsee yökylään! Ja tytöt pääsevät toistensa luo yökyläilemään! Hihi!



Jokin aika sitten useammasta lukemassani blogeissa haastettiin esittelemään jääkaapin sisältöjä. Naurettavaa, mutta laitetaan nyt loppuun kuva meidänkin jääkaapista. Olisi pitänyt ottaa kuvat before and after! Käymme siis vain kerran viikossa kaupassa, joten loppuviikosta se on ihan tyhjä ja kaupassa käynnin jälkeen tupaten täynnä. Varsinkin tuo maitohylly. Nyt jääkaappi sisältää voileipätarvikkeita, maitoa, mehukeittoa, rahkaa, kermaviiliä (ensi viikolla/viikonloppuna meillä syödään tonnikalalasagnea), hilloa, jotain Familymanin chilimössöä, kermavaahtoa (jäänyt sinne viikonlopusta... noloa!?!) jugurttia, pari isoa pakettia jauhelihaa (ensi viikolla syödään ehkä myös italianpataa tai lihapullia/mureketta), juustoraastetta, salaattia, kurkkua, tomaattia, klementtiinejä, suolakurkkuja, perunoita, porkkanoita ja sipulia. Ovessa mm. ketsuppia, limpparia, salaattikastikkeita, erilaisia chilijuttuja, sinappia. 

Jääkaappimme sisältä, kiinnosti se jotain tai ei! :)

Huomenna veljen tyttöni S tulee meille kokopäiväkylään ja alkaa viikonloppu! Jei! Oikein hyvää viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihanaa jos kommentoisit ja kertoisit mielipiteesi!